Om Oss

ALLT OM VÅR BUTIK

Vårt handplockade sortiment består bara av rena kläder, föremål och möbler som är i gott skick. Sedan 2000 har vi betjänat fyndglada kunder i Stockholm och sett till att de blir nöjda.

De låga priser Saras Basar erbjuder lockar kunder till oss, men det är våra smakfulla, trendiga produkter som får kunderna att komma tillbaka för att låta sig överraskas av våra nyinkomna varor. Våra hjälpsamma säljbiträden finns alltid till hands för att visa upp det senaste och hjälpa dig hitta produkter till rätt pris. Våra policyer för donation och konsignation är enkla och kundvänliga. Vårt produktsortiment förnyas regelbundet vilket garanterar våra kunder en mängd unika föremål. Oavsett om du letar efter kläder, prydnadsföremål, möbler eller smycken så har vi något för dig. Om du har föremål du inte längre behöver och vill sälja kan du göra det genom vår konsignationstjänst. Vårt imponerande varulager är ett bevis på vår förmåga att välja ut produkter som våra kunder uppskattar. Besök oss idag!

FAQ

Ja, du har möjlighet att lägga undan en vara i MAX 3 timmar. Skulle du allt mot förmodan inte komma tillbaka så läggs varan ut igen.

Ja, du kan komma in och lämna in kläder, skor, väskor dock så ser vi gärna till att är varorna är rena & hela. Detta sker under våra öppettider. Dessvärre måste vi på Saras Basar ibland tacka nej till saker som är trasig eller av andra skäl.

 

Ja, hemleverans kan ordnas från 200 kr. För att se vad det skulle kosta vänligen kontakta personalen.

 
 
 
Rulla till toppen